Med nattetemperatur over null de siste døgna har det vert en liten men jevn stigning på produksjonen, men noe fart på snøsmeltinga er det ikke. Nå går temperaturen ned og da er produksjonstrenden også nedadgående. Men det surrer og går og smeltinga MÅ jo komme skikkelig i gang etter hvert nå. Siden skitrekket fortsatt er åpent og det er plenty snø, er det fortsatt også renning i fjellsida ovenfor inntaket.
Inntaket for Breiborgsbekken er fortsatt gjemt under snø, men side det kan bli hull i snøen der når som helst, har vi nå sperret av.Både Trygve og Johan er i stasjonen og med «spionkameraet» kan besøket lett «kontrolleres»smiley Trygve har funnet fram til et enkelt alarmsystem på sms og som uavhengig av strøm og nett sendes oss alarm direkte dersom noe skjer. Spetals Verk har klargjort for uttak/tilkobling og Tygve/Johan monterer og tester. Dette ser ut til å virke fint og kan være en rimelig, trygg og smart måte å varsle på.

Som dere ser av bildene fra inntaket og det fra stasjonområdet, kan det se ut som det er ganske vårlig nede. Bildet lyver ikke, men dette er egentlig ikke hele sannheten. Det er mye vinter nede også – se bildet fra Skysstasjonen, campingen vis a vis Coop-butikken inne i Røldal.Vi håper månedskiftet neste fredag gir oss VÅR.