Kalenderen sier at det er vår og i morgen er det 1.maismiley.
Dessverre ser det ikke slik ut. Det er full vinter i området og det var nysnø i dag tidlig og enda mer snø nå i ettermiddag !!!!
Utenfor stasjonen la snøen seg i em og via kameraet ble bildet under tatt.Kameraet i skisenteret, ned mot E134, viser ikke det vi forbinder med vår.Ved inntaket meldes om 10 cm nysnø og det er ikke mye som minner om vår.På andre sida av Røldalsvatnet, på vei mot Nyastøl, rapporterer Trygve at det er full vinter – noe bildet klart viser smiley.
Men vi stiller om minstevannnsføringa til sommerkravet nå i kveld, uavhengig av vær og forhold i området, slik at dette er ok før midnatt.
Olav O har siste innspurt av si vakt og sammen med Kjell som tar over vakta i morgen, sørger de for justering fra 50 til minimum 100 liter vann pr sek forbi inntaket. Klokka 20:30 er dette gjort.Displayet viser 104,8 l/sek direkte i elva og produksjonen faller rast til bare 350 kwt.
Her ser vi utløpet fra minstevannsføringsrøret etter justeringa. Med all snøen i tillegg blir det (for) mye vann i elva framover. . .
Fra inntaket og oppover i Håradalen er det lite å se i snøværet. Vi håper meldingene for de neste dagene slår til og da vet vi at det blir en helt annen verden her. Siste – Olav O rapporterer at det er 15 cm nysnø hos han kl 23 (vel 400 moh)!!

God helg.