Produksjonen er jevn og god, men smeltinga er for liten til fullt kjør. Med nattefrost i 1000m høyde og snø nesten daglig går det tregt med våren.
Ved inntaket er det fortsatt vinter og bra med snø.
Oppover er det MYE snø så dette bør sikre tilsiget lenge framover. Egentlig vil vi har vår, sommer og varme, men for produksjonen sin del kan det godt komme «forsiktig».
De ivrigste skientusiastene renner fortsatt i bakkene ovenfor inntaket. Snakket med en som gikk oppover og skulle nyte dagen.
Her ser vi litt av elva og terrenget ovenfor Saudabrua/inntaket.Mellom tunnellene mot Seljestad viser det tydelig at det er nysnø.Veien fra Sauda til Røldal er fortsatt ikke åpnet etter vinteren. Her, på Røldalssida ved inntaket, ser det lett ut å finne veien. mendet er mye snø lenger oppe. Brøytemannskapet nådde toppen av veien i går. Det er hardt og mye arbeid for å komme seg gjennom de store fennene som gir mer enn 10 m høye skjæringer. I går var det 15 cm nysnø på 900 moh. Bildet under er fra en veistrekning som åpnet nettopp, Brokke – Suleskar, lenger sør og vest i fylket. Forholdene her er nok minst likedan.
Når blir det så åpning av 520? Si det, men innen midten av juni håper vi det er kjørbart.