Siden vinteren har vert så snørik og våren latt vente på seg, har det ikke vert snøfritt i traseen før nå. Trygve benyttet søndag formiddag til å gå hele strekningen fra inntaket og ned. Vi var spent på om det var skjedd noe ila vinteren.

Skaden på rekkverket ved inntaket visste vi om, men når snøen er borte er det utrolig å se hvilke krefter som herjer. Her blir det litt sommerjobb!!Nedover såg det meget bra ut. Til og med brua var like hel!!Drensrøra virket som de skulle og lå fortsatt fint.Det var ufattelig lite ellers. Vi hadde et par skader i forbindelse med mye vannføring i høst, men der hadde det ikke skjedd stort. Vi må få lagt ned et drens-/avløpsrør og planert så bør det være ute av verden.

Noen trær har også lagt seg, men når Kjell får litt tid på seg tenker jeg det er blitt ved av nedfallet.