Tirsdag ettermiddag (30.juni) såg det slik ut i inntaket,På dette tidspunktet er produksjonen bare 1 MW, etter et havari i nettet i dag tidlig. Med full produksjone hadde nok ikke overløpet vert særlig stort. Det var synd at dette skjedde nå når det gikk på skinner med kontinuerlig god produksjon. Vi ser fram til at hele nettet er forsterke og ferdig våren 2016, men er også glad for at Odda Energi gjør det de kan for å holde best mulig nett og god produksjon. Til natta kobles de om igjen og vi kan guffe opp – det liker vi.

Når en snur seg og ser opp mot skitrekket, er det en helt annen verden.Det er rikelig med snø til en lengre smelteperiode enda.
Det er bra vannføring i Breiborgsbekken også og selve inntaket svelger bra unna.Hagabekk blei ikke besøkt denne dagen, men Kjell var der for kort tid siden – der er det plenty med vann. Utfordringen er å få det til hovedinntaket på direkten. Her er det noen lumske greier som Bystøl nå ser litt nærmere på.