Vi har passert midten av juli og skal normalt være midt i sommeren. Det er ganske så sommerlig ved stasjonen og forsåvidt også ved inntaket, men det er ikke hele sannheten. Tilsiget er fint, litt mer enn vi svelger unna, men i forhold til hvordan det ser ut på 1000 moh er det fint. Vegvesenet prøver å brøyte opp gamleveien mellom Håradalen og Seljestad og slik såg det ut der i går. Sommerlig, nei ikke særlig. Men, et flott magasin for oss med elvekraftverk.Andre veien, mot Sauda, skal en bare på toppen av Ekkjeskar før det ser slik ut (i dag tidlig). Temperaturen på 1000 m var 3-4 grader (pluss smiley).Dette er et vatn, Ekkjeskartjørna, inntaket til Ekkejvikja Kraftverk (Småkraft). Vi er på 848 moh !! Ved veien rett bortenfor er det slik.Alle vanna, helt til øvre del av Breiborg er fortsatt dekka av snø og is. Hvor mye av dette vil «oversomre» mon tro?

Spesifikt avløp denne uka ser slik ut ihht NVE`s måler på Breiborg.Kraftprisene gjenspeiler problematikken – under 10 øre er mer normalen enn unntaket nå i sommer.

Turistene fotograferer heftig over her. For noen er dette spektakulært og fasinerende, mens andre er livredde og har kjørt her for første og siste gang.
De av dere som ikke har kjørt denne delen av national turistvei anbefales å gjøre det.

Ha en fortsatt fin og kraftfull sommer alle lesere.