Planlegging er halve arbeidet sies det. Det er greit å få på plass litt utstyr før ferien så nå er rør til å forlenge stikkrenna under 520 på plass (det vannet gravde ut ved inntakshuset i høst så nå leder vi det rett i dammen), stag og stabile støtter til ventilen i bekkeinntaka venter på montering og innkjøpt inventar på bruktbua også på plass.

I går var Kjell og Trygve på plass for ei økt. Første oppdrag var å rydde byggelageret i garasjen til Trygve og få det vi skal ta vare på på plass i inntaket.I bekkeinntaka er nå et kraftig stag for lukking og stenging av tappeventilen på plass. Det er godt avstiva så vi håper det tåler både snø og is (rattet lagres inne).Det provisoriske gitteret foran tapperøret fikk kjørt seg under flommen i høst (det sundrevne gitteret er litt vanskelig å se på bildet under),
men nå er nytt kraftig «lokk» på plass. Vi håper denne løsninger holder bedre.