Vi er kommet til siste dagen i juli. Selv om det ikke har vert det store sommerværet, har det vert et flott kraftvær. Det har gitt oss maks produksjon nesten hele måneden. En liten stopp pga rep i nettet noen timer i sist uke og en liten reduksjon pga for lite vann (du leser rett – lav temp ga for lite tilsig!!) noen timer en dag denne uka. NVE sin logg som viser spesifikt avløp for hele måneden viser de store utslaga det gir med høy og lav temperatur og nedbør.Den lave temperaturen og lite nedbør har gjort at snølageret i fjellet fortsatt er stort. Gamleveien mellom Røldal og Seljestad er nettopp brøyta og ble åpna for trafikk for et par dager siden. Tro det eller ei, men bildene under er tatt i går – 30.juli. .Uavhengig av hva det blir av nedbør er vi ganske sikre på at august også blir en god produksjonsmåned.