I dag, fredag 25.sept, har snøen vist seg fram – helt ned til 900 moh. I formiddag var det 0 grader og snøføre på toppen av veien mellom Sauda og Røldal. Snøbilder ble lagt ut på ulike media. Nå i kveldinga er snøen fortsatt godt synlig, men da høyere enn 1000moh. Bildet under er tatt ca kl 19 og mot Røldal skisenter. Lysa på vegen mot tunellen ses i høyre nedre kant. Lavere er det smækraftvær så når vi starter opp igjen i dag etter en kort stopp for at OE skulle få koble om i nettet, var det rett opp i full produksjon + 10 cm overløpet. Med de værmeldingene som er nå daler det nok ganske fort igjen…..
Det gjorde ikke helt det – nedgangen har vert mye mer moderat. Det er flott vær søndag og noe av snøen smelter nok.

Søndag (27.sept) er vi på Høljenosa – 1368 moh. Vi både ser og går i mer snø. Dette er riktignok på østsida av Røldal og ikke i vårt nedslagsfelt, men det sier litt om hva vi har over oss og det som er i vente.Sett mot nord/NV.Fra et litt lavere nivå er det fin utsikt mot Røldal og vårt nedslagsfelt.