Fredag 2.oktober fikk Trygve og Olav O reparert staget/festet for vetinlåpninga i Hagabekk – og det uten at vi tapte særlig produksjon den korte tida de hadde dammen nedtappa. Flott initiativ og godt jobba..Det var bra å få dette ordnet før høstflom og vinter.

Slik vises det på yr.no at det ser ut på Haukeli, 990 moh, i formiddag 8.oktober kl 12:30.Meldingene for de neste dagene i ca 1000 meters høyde gir ikke håp om stor høstproduksjon. Vi får håpe det har en betydning for prisene…, og at det slår om til regn før snøen legger seg.Ved Røldal Skisenter, 920 moh, samme klokkeslett, ser vi også i snøen.Men før dette har det vert milde dager i oktober. Selv om det ikke har regnet har produksjonen gått – snøsmelting er forklaringa – og vi er i oktober smiley. Snittproduksjonen siste døgn er 1 MW pr t.