Vi har hatt flere uker med flott høstvær og nå er fargene kommet for fullt også. Slik var det i helga.Mandag 12.okt var det slik ovenfor inntaket og opp i skitrekkområdet.Rett mot vest, fra E134 og mot grøftetraseen/F520 og til fjells var det slik.Det er høst og snart laufall. Mye av dette lauet kan snart være på vei mot inntaket og ristene. . . . .

Utrolig nok har det med minimalt med nedbør allikevel vert produksjon helt frem til for 5 dager siden. Vi har altså hatt snøsmelting i oktober – helt til frostnettene sørget for stans i dette smiley.
Vakmann Kjell har benytta stansen, og en siste fin høstdag i går, til risterensk og klargjøring for ny drift. Her ser vi inntaksdammen neddtappa når det renskes rister. Tilsiget er som en ser på sildringa svært lite.Men, nå meldes det nedbør og en gang må vel høstnedbøren komme. Vi trenger å produsere noen MWt til og håper på en passe våt høst der det ikke legger seg særlig snø oppe enda.
Slik ser dagens melding ut på nivå med inntaket.Vi er klare for å ta i mot. .