Skientusiastene er klar og i Håradalen har det snødd godt nå – faktisk helt ned til vatnet før det trekte seg litt opp igjen. I dag, søndag ser det slik ut i Håradalen (øvre). Ved Fjellstøl har Olav O tatt dette bildet i dag. Ca 40 cm snø og fint trugeføre smiley.Fra Roldal.com har vi lånt disse bildene. Der meldes det også om 40 cm snø.
Trekket.Trekket fortsattUtsikt nedover Håradalen fra toppen av EkspressenParkeringsplassen ved E134. I går, lørdag 14/11, var Fv520 Røldal Sauda stengt. Nå i kveld såg vi hvorfor. Det kom nok litt mye snø fort.Fortsatt er det plussgrader opp til ca 900 moh (antatt) og kraftproduksjonen er ok. Meldingene fremover er nedbør med snø og regn, og om noen dager, kaldere.

Mandag, tidlig formiddag 16/11, melder brøyterane at det er snøstorm og null sikt, og at veien er stengt igjen. Den er meldt åpen igjen ut på dagen, men må stenge igjen. Tirsdag er det fortsatt stengt. Minst 50 cm oppe + snø og vind sies det.