Trygve melder om kjempeflott vær og fine forhold i Røldal i dag. Minus 4-5 gr og klarvær i 13-14-tida. Han er innom i inntaket og får gjort litt vinterforberedelser. Bl.a er «sommergjerdet» er tatt ned og vintermerking montert, og spaden hengt på veggen smileyKjell har satt på og sjekket varmen og satt opp stang ved Breiborgsinntaket.Skisenteret hadde tidligere i måneden en ide om å få åpne denne helga, men mildværet som gjorde at snøen trekte seg oppover igjen gjorde at det ikke gikk. Men de melder at nå går snøkanonene + at det er bra med snø oppe, så neste helg regner de med å være i gang. Bilder fra Roldal.no i dag ser slik ut:
Utsikt toppen av ekspressheise – Håradalen mot Røldalsvatnet.
I bakkenog barnetrekketSnøkanoner i full drift.
Skientusiastene gleder seg. For oss skal det sikrer inntektene neste år.

Vi er heldige som fikk snø før frost. Det betyr fortsatt tilsig og produksjon. Selvsagt peker pila nedover, og med det par kalde døgn foran oss, spørs det hva de neste dagene gir.

Onsdag og torsdag denne uke fikke vi ikke produsere på dagtid. Netteier hadde en jobb i nettet som krevde strømstans i arbeidstid. Selvsagt ikke noe vi liker, men vedlikehold og rep må jo foretas.