Vi produserer fortsatt, men det var nære på at det gikk mot stopp i formiddag. Etter flere kalde dager var produksjonen på et minimum og i dag tidlig var temperaturen fortsatt 6-7 minusgrader ved inntaket. Da begynte vannet å synke i inntaket…, men så har det mildnet litt om senn utover dagen.
Nå meldes det om MYE nedbør for de neste 36 timene.For inntaksområdet varsles det slik på yr.no:Og for Røldalsfjellet, slik:Dette håper vi kanl gi oss et døgn og to med god produksjon smiley.

Skisenteret jobber for åpning av anlegget på lørdag. De vil jo helst ha snø i stedet for regn, men har benyttet de kalde dagene til kunstsnøproduksjon. Her legges den ut.De lokker med fine løyper nypreparerte løyper. De har gjort sin innsats så langt – været kan de ikke gjøre noe med.
Vi sier tvi tvi og ja takk – begge deler.

Angående snømengder så melder NVE på varsom.no 24. november dette:
Vinteren starter som den sluttet: Vestlandet er snøvinneren! I indre strøk har snøgrensen ligget rundt 300-400 moh de siste dagene mens en må langt høyere for å finne snø langs kysten. Over 600 -700 moh er det mer snø enn vanlig, og på målestasjonen på Røldalsfjellet er det i følge snølisten til MET 87 cm snø allerede. Flere andre steder har de minst like mye snø, og skisesongen er definitivt i gang. Våre snøkart viser at det i gjennomsnitt ligger mellom 50 og 60 cm snø i 1000 meters høyde.