Det ble en kjempeovergang til full vinter. Det har lagt seg mye snø på kort tid. Nils Ove melder om ca 70 cm ved inntaket og skisenteret melder om 80 cm nede og 150 cm oppe!! Dette vil glede mange den neste månedene, og oss til våren smiley. Ved inntaket er temperaturen ca minus 2-3 grader. Midt i dagen i dag la de ut dette bildet på Roldal.com.Fra toppen av ekspressheisen såg det slik ut nedover dalen mellom bygene.Fv 520, Røldal – Sauda er vinterstengt fra i dag. Det er både for mye snø og for mye vær/vind til at det er forsvarlig å holde veien åpen lenger.

Dessverre har Odda Energi også hatt noe trøbbel med nettet nå i innspurten av måneden. Etter en mindre stans i går, fikk vi starte igjen, men så skjedde det noe i natt slik at det ble stans igjen.
I formiddag når vi skulle starte opp igjen, var vannføringa så redusert at det var for lite vann til drift. I følge Nils Ove er det is + 50 cm snø på vannet i inntaket.

Iflg yr.no skal det mildne betydelig igjen fra onsdag, og bli mildt høgt opp. Da håper vi på en ny periode med god produksjon.

Tirsdag morgen. Da er vi i drift igjen, riktignok bare vel 330 kW/t enda, men…