Etter et dag med finvær i går og opphold i formiddag var det på an igjen med nedbør som regn. Selv om det har vert produsert godt av «halen» etter mildværet i helga, var produksjonen falt ned til 2,7 MWt før den tidlig i ettermiddag steig fort til maks igjen. Nå i kveldinga er det stigende overløp (mer enn 10 cm nå kl 21). Forklaringa finner vi på yr.no – temperaturen viser plussgrader til godt over 1300 moh.
Vi har allerede produsert ca 400 MWt hittil i desember og slik meldingene ser ut kan det bli produksjon i ei uke til smiley.
Onsdag morgen viser det at tilsiget og overløpet økte ytterligere litt gjennom natta (til 113), men at det har en synkende tendens nå.
Grunnen er nok synkende temperatur. Selv om det er +2gr ved inntaket i morges er det minusgrader høyere opp.Det meldes om ny nedbør i morgen, snø oppe og regn i nedre del, så vi forventer god produksjon utover i uka.

OBS OBS – det er fortsatt stor snøskredfare, se dagens varsel.