Det går mot Jul og selv om det er dårlige tider i noen bransjer, er det fortsatt mange som benytter denne tida til en samling og årsavslutning.
Undertegnede ble invitert til vår bankforbindelse`s (DNB) Julemiddag på Stord i går ettermiddag og valgte å takke ja til det.
En fin invitasjon og vår kontaktperson, Andreas, sin klare melding om at dette var et godt arrangement, antrekk – pent, gjorde meg litt nysgjerrig og samtidig litt reservert. Lille oss blant representanter fra det store næringslivet i regionen? Ville det være verdt en kjøretur 2 timer hver vei for et 4-timers middagsmøte en torsdag kveld?

Det er midnatt før jeg er hjemme igjen, men dette ble virkelig en trivelig ettermiddag/kveld. Det var et fint arrangement – på Stord Konferansesenter. En hyggelig mottagelse og en uformell tone gjorde at lista for kvelden ble lagt umiddelbart.
Ca 15 representanter fra bankens ulike tjenester og 120 representanter fra næringslivet ble en god miks i et fint miljø spredt rundt på 8-mannsbord i lokalet.

Den nye sjefen til Andreas, og vert for arrangementet, ble artig presentert for forsamlingen og sjefen for Vestlandet, en hyggelig dame fra Bergen, som kun har vert i rollen et snaut år fikk, sagt mye «vettugt» i sin tale.

Humoren satt løst – Kjell Biksett, med sin særegne sunnmørske humor, holdt det hele sammen og sørget for at tonen holdt seg på et uformelt og trivelig nå.

Praten gikk godt rundt bordene og timene forsvart fort. For egen del var det interessant å få snakke mer uformelt med ulike fagpersoner i bankmiljøet og høre litt om andres erfaringer. Siden vi også benytter flere av bankens andre tjenester ( bl.a sirkinger for å redusere risiko), var det å ha en av meglerne i DNB Markeds, vår kontaktperson på sikring, ved bordet ekstra trivelig og nyttig.

Takk til DNB generelt og Andreas og hans kolleger spesielt som sørget for at dette ble en trivelig kveld. Og takk for god mat (gjerne en ekstra takk for at det ikke ble tradisjonell julemat smiley).
For meg var dette nyttig og viktig både for tilliten til banken generelt og for kunde-leverandørforholdet spesielt. Det viste at en stor nasjonal og internasjonal aktør også bryr seg om oss småkunder.

Dette bør gi et forbedra grunnlag for at vi sammen kan spisse det videre forretningsmessige forholdet og sikre god drift for begge parter.

For de som lurer så har vi lånt MYE penger og gjort flere ulike finansielle sikringer med DNB, men det kan jeg si noe mer om når det første hele driftsåret nå snart er omme.

En riktig GOD JUL ønskes alle.