Det har vert en flott dag og helg i Røldal. Med blå himmel og stille vær, kryper jo temperaturen nedover, produksjonen også, men Skisenteret og deres gjester nyter det. Dette bildet var på Roldal.com i dag tidlig.
Vi hadde det flott nede ved vatnet også. Her er kl 12, sola er lav, men står rett i sør.Søndag kveld er produksjonen falt under 1 MW. På 1000 moh varsles det -13 gr i natt og ved inntaket snaut det halve. Ved 15-tida såg det slik ut ved stasjonen: Røldalsvatnet er isfritt og fullt, været er flott, «Pilthammarfossen» er beskjeden og det er kun 15-20 cm snø.
Ved inntaket er det mer snø, islegging på dammen igang, men flotte forhold.Sperresnorene henger fortsatt fritt.Vannføringa synes være bra, men rekker bare til en effekt på snaut 1 MW nå.Skisenteret melder i dag om 170 cm snø i øvre del og 100 cm i nedre del av trekket smiley – dette er magasinet som skal sikre oss produksjon neste sommer. På nettsida si skriver de også at det holdes åpent fora 19/12 og fremover til over nyttår – MEN, det holdes stengt Juleaften og 1.Juledag. Fra trekket i dag. Noen har sågar vert på topptur – her med utsikt mot Røldalsåta og Botnen (søre enden av Røldalsvatnet).Vi satser på at fortsettelsen blir til glede og nytte for alle smiley.

Det blir liten produksjon de første dagene nå. Det meldes om minusgrader mandag, tirsdag og onsdag, men så ser det ut som det skal mildne igjen? Kanskje blir det noen MW til dette året smiley.