Etter noen dager med litt kaldere vær, mildnet det igjen i dag. Da gikk det ikke lenge før poduksjonen steig igjen heller.Ca kl 06:00 fredag morgen var vi oppe i full produksjon smiley. Det er ca +5 gr ved inntaket, +3,2 på 1000 moh og +1,1 på 1370 moh (i flg yr/metr).

Meldingene fremover er bra for kraftverksdrift, men dårlig for Julefeiring, skisenter og uteliv. I høyde med inntaket ser varselet slik ut på yr.no i kveld.Og på 1000 moh varsles det slik.Så gjenstår det å se hva virkelighet blir.

På kurven under (målestasjon Breiborg) ser vi det enorme utslaget med «Synne» og det ikke ubetydelige få dager etter. Helt til høyre ser vi hvordan kurven stiger bratt nå (formiddag 18.des).
Det meldes også om betydelig skredvare – vær oppmerksom og vis varsomhet ved ferdsel nær rasutsatte områder.God helg.