Været svinger fort og det klarer liksom ikke å bestemme seg helt for hva som skal serveres.
Lille lille julaften falt temperaturen litt, og det var et lite dryss med snø ved intaket, så mildnet igjen litt før det ble gradvis kaldere fra kvelden lille lille. Da ble produksjonen fort seende slik ut.Lille julaften fortsatte produksjonen å synke.Tidlig i dag passerte vi teoretisk og omsåkt årsproduksjon – 16,8 GWh. Det er vi svært godt fornøyd spesielt når vi vet at vi gjerne kunne hatt 10% dersom nettet hadde vert tilpasset for det.
Men, det meldes om mer nedbør – noe regn ved inntaket og snø oppe. Vi får se hvordan dette slår ut fremover.

Skisenteret sliter og måtte holde stengt disse dagene før jul – alt for vått i snøen og bakken. Men litt opphold, minusgrader og litt nysnø vil gjøre susen. Fortsatt meldes det om 40 cm snø nede og over 1 m oppe. Bilder fra skisenteret 22.des.

.