Nå i kveld ser meldingene for 600 moh (inntaket) slik ut på yr.no.Regn, vind, mye vind, snø….., skredvarsel nivå 4og skredvarselkartet er da ganske så rødt i hele Røldalsområdet.Det er uværet Tor som er på vei. For ett år og 19 dager siden hadde vi besøk av uværet Nina og det sies at dette blir verre – mer intenst, men kortere. Det er flere gode illustrasjoner på yr.no...
Røldal Skisenter har stengt pga for mye vind. Ved påstigninga for Ekspressen ser vi nå i kveld at det er snø og vind.
Ved inntaksdammen er det mye is og noe snø, men ikke tilsig nok til å produsere. Vi får håpe været hjelper til å rydde litt i isen (bilde tatt fjernt, på tlf, med kameraet på inntakshuset).Ved stasjonen er det også kommet litt snø (bilde fra kameraet å stedet)Vi håper at det er vinteren som er i gang nå. Det begynner jo å bli litt snø høgt oppe, men vi ønsker en god del mer. På toppen i Håradalen meldes det nå om 1,7 m snø.

Oppdatering lørdag 30.jan (morgen).
Tor er over. Snø og mye vind er bidraget i Røldal. Så langt kjenner vi ikke til noen skader. Nå i morges melder Skisenteret om -5 gr og kuling. Hvor mye det har snødd er ikke godt å si. Ved målestasjonen på Røldalsfjellet er sist oppgitte snødybde 113 cm (27/1). De to neste døgna var det kommet 30 mm nedbør til så faktisk snødybde der er ukjent pr nå. Forholdene i dag er i all fall stengt anlegg.Slik der det ut nede ved påstiging Ekspressen nå kl 9 – innevær smiley..