Denne «palmefredagen» blir en merkedag for Håra Kraft i år. Finværet og plussgradene denne uka resulterte i formiddag til at vannet som sildret over dammen nå går via rørgata, turbinen og generatoren og kommer ut der vi helst vil ha det – i kanalen under kraftverket. Resultatet av dette er strømleveranser ut på nett, som igjen bidrar til at Påskegjestene i dalen har det komfortabelt i hyttene sine samt at det blir litt inntekter på oss igjen smiley.

Før starten i dag har Trygve og Bjarte gjort en jobb i underhuset – den innerste lydmatta er hengt opp på nytt, Bjarte i aktivitet på bildet under, og Trygve måkte snø for å få fritt leide for vatnet.
Trygve har hatt en Påskesjekkrunde ved inntaket også. Ved hovedinntaket er skilt og markering på plass.Inntak Breiborgsbekken er fortsatt gjemt under snøen.Inntak Hagabekk er åpent, men ikke i et skiområde.Vi ser fram til fortsettelsen og håper på værforhold som gir kontinuerlig produksjon.

Snømengdene har minket godt denne uka med finvær. Skisenteret sine målinger er redusert fra 410/255 (oppe/nede) for ei god uke siden til 340/160 nå Palmesøndag formiddag.
Røldalsfjellet målestasjon (1010 moh) viste 268 cm snø 22.februar og viser 191 cm nå 19.mars.
Generelt har snøen i år en helt annen beskaffenhet enn i fjor. Den er porøs, lett og inneholder mye mindre vann enn i fjor når den var tett og tung.