Det ble bare et par døgns produksjon i palmehelga. Minkende tilsig resulterte fort i stans og slik ble det utover i Påskeuka. De fleste var gjerne ikke helt fornøyd med Påskeværet og det var vi ikke som produsent heller. Men selv om det ikke ble sol annet en to dager, var det ok forhold for uteaktivitet hver dag. På bildet under ser vi nedover mot inntaket og Røldalsvatnet – fra ca 850 moh.Videre oppover, i skisenteret, er det store hvite flater å boltre seg på.Denne dagen var det folksomt i skianlegget og mange fikk nyte sola.Med omslag i været ble det nye oppstart første Påskedags morgen. Produksjonen var over 1 MW ei stund, men så sank tilsiget igjen. Poduksjonen går fortsatt, men med frost oppe, blir det ikke vann til mer enn at effekten er 0,4.
I området ved inntaket og videre nedover har det smeltet godt, men dette er vann vi ikke får noen glede av. Slik var det ved inntaket 1.Påskedag em/kveld.Det renner tilsynelatende bra med vann i elva ovenfor inntaket, men det er fortsatt lite for litt fart på maskineriet.Heldigvis er det å ta av oppover så vi håper det omdannes og havner i elva.
Men, varslinga for kommende uke tyder på at det kan gå noen dager for tilsiger øker. Her er yr sin melding for Røldalsfjellet (1010 moh).Vi håper på vår når vi kommer til månedskiftet.