I dag skriver Røldals skisenter dette på sida si:
Tirsdag morgen er det ikke mye som minner om vår i Rødal. 5-20 cm nysnø, frisk bris, snøbyger og temperatur mellom minus to og minus fem.
Vi ønsker alle Røldal Freeride Challenge 2016 detagere og publikum velkomment il folkefest i helgen. Skisenteret har åpent torsdag til søndag 10-16 frem til og med søndag 8/5 som er sesongens siste dag. Velkommen til Røldal.


Dette været kan bekreftes driftsmessig også. Riktignok går kraftverket, men nesten som en strek på kun 3-400 kw – ganske så beskjedent. Øker ikke smeltinga og tilsiget nå blir det lite å produsere på etter neste helg når minstevannsføringa er justert opp.
Det har lagt på seg med snø oppe så det er en del å ta av framover.

Etter helga melder skisenteret om et vellykket arrangement og takker alle besøkende samtr arrangørene for et supert gjennomført Røldald Freeride.Entusiastene gleder seg allerede til neste år.