Fv520 Sauda-Røldal har vert gjennombrøyta ei tid og skal etter vdl.kontrakten kunne åpnes 15.mai kl 08. Brøytinga har pågått ei stund og brøytemannskapet har hatt litt å bryne seg på.
Men, fredag 13.mai ble veien åpnet. Det passet godt for oss som tok veien i bruk samme dag. Det er bar og fin vei, men fortsatt mye snø.Selv om det er solrike dager, er det kjølig på nettene så det er ikke noe særlig fart i smeltinga (flotte forhold for kraftproduksjon).
Ved Svartavatn (ca halveis mellom Røldal og Sauda) er rehabiltiering av dam Svartavatn i full gang. Her blir det mye aktivitet i sommer og kan bety sporadisk venting i sommer.Dammen ble bygget i 1927 og skal nå gjennom en omfattende rehabilitering.

Ved inntaket, før 520 kommer inn på E134, er det nesten snøfritt.
Vi er optimister og ser lyst på de neste månedene.