September avsluttes med restene av våtværet og vinterens første snøfall. På yr.no varsles det om kald vind fra vest og fare for snø.Litt lenger nord hører vi at veier er stengt pga snø!! Mellom Årdal og Turtagrø, på Tindeveien, ser det slik ut i dag:Varselet stemmer. På fjellet fra Sauda til Røldal var det bare +1 gr og sludd/snø nå i ettermiddag.Det er vått i liane i Håradalen.Kraftverket går for fullt, men fortsatt renner det mye vann forbi.Lenger opp legger snøen seg forsiktig. Se bilder fra skisenteret – øvre varmestue.Når en snur seg litt rundt ser en snø både på Fjetlandsnuten og ikke minst i sør, mot Suldal.Nede ved utløpet av Håraelva er det ikke mye som minner om at det er et kraftverk som låner noe vatn.Men, nå varsles det ny værendring. For Røldalsfjellet, 1000 moh:
Ser vi litt mer på detaljene bak dette viser det også noen minusgrader..
God helg.