dårlig for produksjonen – i ettermiddag (søn 6.nov) måtte vi stanse pga for lite vann.
Det er vinterlige forhold ogminus 7 grader på vel 900 m. Nede ved Røldalsvatnet er det rundt 0 nå i sola mens det ved inntaket er flere minusgrader…
Men det er fint vær og fine førvinterbilder…

Røldal sett fra Ekkjeskar.
Inntaket er islagt,
men soler seg midt i dagen.Inntaket for Breiborgsbekken er også igjenfrosset, men det sildrer fortsatt vann under isen.Her går produksjonen fortsatt (på minimum – 250) og minstevannsføringa gir vannføring i elva.Røldalsvatnet er forholdsvis mye nedtappa så utløpet fra kraftverket viser godt.I Håradalen er nok skisentergjengen fortsatt på vent for mer snø…, men kanonene skal gjerne i drift nå.Det er ikke mye snø oppe enda og vinden sørger for at det tildels er ganske avblåst. Her fra toppen av Ekspressen. Og her fra toppen av Fv520 (sett mot Røldal).