Så langt veksler forholdene mellom snø, regn, kulde- og varmegrader. Vi setter pris på hver +-grad og alle regndråper, men det er nok ikke langt til andre som ønsker minus og snø.

Skisenteret sine kamera i Håradalen viser at det er midt og smelter nede. Her fra påstigning Ekspressen.Og her fra parkeringsplassen til trekke før innkjøring i tunnelen.
Dessverre for oss så treffet mildværet litt for langt nord. På Nordvestlandet varsles det mye vær så der kan de bare produsere nå. Dette varsler yr ca fra oss og nordover…Men, kraftverket surrer og går, med varierende produksjon ihht tilsig. Høyeste produksjon så langt denne uka var på onsdag da vi var oppe i vel 2 MW. Slik ble det varslet torsdag em for idag og i morgen i området ved inntaket.


På 1000 moh ser varselet slik ut framover.
Dvs at det blir lite bidrag fra denne høyden nå. Men, det snøen skal jo smelte en gang smiley

Oppdatert info søndag 27.nov.
Vi fikk bra uttelling plussgradene og fikk bort isen på inntaket.
Nils Ove var innom lørdag formiddag og rensket minstevannsføringsrøyret og justerte inn mvf igjen. Då såg det slik ut i intaket:Mildværet har tint godt på snøen i denne høyden. Natt til lørdag, tidlig lørdag morgen nådde produksjonen 3,6 MW.Med kuldegrader fra søndag så går produksjonen jevnt nedover igjen…