Fra kuldegrader, skiforhold og stans til full produksjon og MYE overløp – slik ble uka som har gått. Med regn og plussgrader høyt til fjells ble det rikelig tilsig og vel så det for oss og for mye for skitrekket og skifolket.
Vi trenger hver Kwt som produseres nå så dette har vert kjærkomne dager for oss.
Bildene under viser forholdene..
Inntaket før det braker løs.
Noe på gang (yr.no)Fra nettsida til Skisenteret.Værmelding for inntaksområdet.Virkeligheten – MYE . Full produksjon og MYE overløp. Damkamera.
Vanføring – fra styresystemet.

Mildværet gjorde at dette blei godt synlig i nærområdet.
Slik ser det ut ved inntaket 11.desember – ikke direkte typisk for desember måned 600 moh slik vi husker det fra tidligere tider.Fortsatt ok tilsig.Og det snør igjen høyere oppe.. Kveldsbilde fra toppen av Eksressen.På Fv520, over toppen såg det slik ut på søndag midt i dagen.Dette blir gjerne siste uka veien er åpen i år??

Målestasjonen på Breiborg dokumenterer tilsiget. Slik ser kurven ut for første halvdel av desember.