Urd slår til med snøvær. I fjellet er det også mye vind. Røldal Skisenter melder slik 2.Juledags morgen. Det er 70 cm mer snø enn i går.

Dette viser igjen i vannføringa også så i dag begynte det å tett seg til slik at stopp ble valgt. Bjarte er i inntaket og sjekker forholdene. Når damluka åpnes viser det hva som samler seg av snø i vatnet.Det er bare å få spylt dette over dammen og på elva.I mellom bygene og vindkulene får vi et glimt av forholdene.E134 er i likhet med mange andre fjelloverganger stengt så det er fredelig på veien.

Vi lar kraftverket stå og Bjarte er innom igjen ila ettermiddag/kveld. En god del snø har løst seg opp. Slik meldingene er nå, med uværet over toppen, kan det raskt bli start igjen. Slik ser det ut ved inntaksdammen seint i kveld.Odda Energi fikk utfall på linjenettet litt før kl 21:30, men mindre en en time seinere var strømmen på plass igjen. Feilen var nærmere Odda så forsyning ble kjørt fra Røldal.
Vi får lov å starte opp, men med maks kjøring på 1,2 MW.
Litt over kl 01 starter vi opp igjen og er rakst oppe i maks. Det betyr levering direkte til forbruk i nærområdet.
Kjekt å kunne bidra til belysningen i nærområdet.Det har blåst godt i går kveld og i natt. På Røldalsfjellet, på 1370 moh, opplyses det at vinden har vert oppe i 52 m/s. På bilder fra skisenteret onsdag morgen ser vi tydelige spor etter vinden, men og at det har løyet nå.Dagen derpå blir en kontrast til det vi har hatt.Odda Energi har funnet feilen i nettet og fått rettet denne så kl 13 ble det en stans for omkobling. Etter det er vi fri til å kjøre det tilsiget gir så da er vi ikke vanskelige å be. Produksjonen legger seg jevnt et par hakk høyere.

Ettermiddag tredje juledag er det ny nedbør smiley.Meteorologene summer opp Urd slik:.