En flott dag i Røldal. Det er litt snø og sporløst ved kraftverket før driftskarane ankommer.Kraftverket surrer og går, men med liten produksjon. Vi har en avtalt og planlagt vedlikeholdsstans. Med alle 4 vaktene på plass idag, fikk vi gjort unna en god del ulikt vedlikehold. Smøring nedre lager ble gjort og oljeskift øvre laget generator var en av hovedaktivitetene.
Oljeprøver ble tatt både av ny og brukt olje. De er sendt til et laboratorie for analyse.
Ny olje til venstre og brukt til høyre.Underhuset ble inspisert og rensket.

Vi fikk Odda Energi til å kutte strømmen til oss slik at vi fikk testet aktuelle backup-er.

Etter oppstart igjen var det inntaka som stod for tur. Her på 600 moh er det straks mer vinter.
Vintersperringa mot inntaket ble justert.Største jobben var å renske rinristene og rommet før de for snø.Det er langt ned, men med godt samarbeid og ivrige karer ble det rensket rensket godt.Han er ikke så lett å se Olav O når han henger i selen og jobber nedi her.Når vi tapper ned vannet i dammen ser en godt hvor mye snø som har samlet seg. Bekkeinntaka såg ganske bra ut, men ble uansett rensket for snø og is. Her Breiborgsbekken.Hagabekk.
Da er det bare å ta mot nytt tilsig og kjøre på.
Takk for god innsats.