Dagen, fredag 30.des, blir som varslet våtere og våtere. Det regner høyt til fjells og snøen smelter. Det betyr økende produksjon og tidlig i kveld var effekten oppe i maks 4941 KWt. Overløpet stiger jevnt og lørdag morgen er det 37 cm. Det tyder på at vi går ut av året med full produksjon.Mildværet og vannføringa røsker godt med snømassene i dammen. Her fra kameraet på stedet fredag kveld.Lørdag morgen viser det at vannmassene har jobbet godt – det fosser godt over dammen og det minker på snøen i inntaket.
Men, dette været er en utfordring for hytte- og skifolket i området generelt og skisenteret spesielt. Vi håper snøen holder seg i skiområdet. Ved parkeringsplassen i trekket ser det slik ut seint fredag kveld.Oversikten fra meteorologiske viser at det fredagsdøgnet ble mest nedbør i Hordaland- voksne mengder. Det ser virkelig ut som vi ligger i nedbørsbeltet.
Meteorologiske melder avtagende regn lørdag og gjerne opphold noen steder ved årskiftet. Skisenteret melder lørdag morgen om +3 gr og regn, men åpne anlegg fra kl 10 smiley. Det er bare å hive seg på skiene og ta seg en luftetur.Midt i dagen lørdag sender Kjell bilde fra inntaket.