Det blei en litt uvanlig januar og faktisk 0,4 GWh produsert. Men ved månedskiftet var det slutt. Det har vert en ganske kald og nebørsfattig tid etter det. Oversikt fra yr.no:Mot denne helga steig temperaturen og helga har vert strålende (bokstavelig talt) – ikke slik at det er produksjon, men flott vær for skientusiastene. Bra liv i Røldal skisenter, her bilder fra lørdag 11.januar.Fin utsikt fra toppen av Ekspressen.I inntaket er det isen som råder. Forholdsvis lite snø.Det fryser godt til over dammen.Nede ved stasjonen er det lite snø. Olav O var nede med traktoren og freste litt i veitraseen (bilde fra webkameraet).Matta i utløpskanelen var fastfrosset, men her har Olav O frigjort den.Kan det bli produksjon i februar mon tro? Meldingene på yr.no tyder på at det er en væreendring på gang. Her meldinga for 600 moh. Det tyder i alle fall på nedbør og da blir det snø opp – det trenger vi. Men vi trenger egentlig litt mer løs snø nede også. Det er fortsatt 2 mnd til Påske…