I går fikk Kjell justert minstevannsføring ihht sommerkravet, 100 l/s.Vannføringa er fortsatt litt for liten til at produksjonen kan startes igjen.Men, det er vår og flott værmelding med stigende temperaturer så vi forventer tilstrekkelig snøsmelting til at det blir fart i produksjonen framover.

For inntaksområdet meldes det slik framover.I 1000 meters høyde ser prognosen iflg yr.no slik ut.Håradalen i dag er bare fantastisk Norgesreklame noe et par bilder fra webkameraene til skisenteret viser. Her først ser vi vi utover Håradalen, mot Røldalsvatnet.Når en snur seg og ser oppover i skianlegget, er det både innbydende og fristende. God tur alle.
Oppdatering, kvelden 1.mai:
Sola har strålt og tilsiget økte utover dagen så like før kl 16 ble karftverket startet opp. Produksjonen ligger på ca 0,5 MWt.