Etter varierende vær med kulde og nattefrost oppe, økte produksjonen på lørdag ettermiddag.
Søndag var Kjell i området og oppdaget at det var overløp i bekkeinntaket Hagabekk.Med sin spesialpatent var det ikke lenge før det såg ut slik vi vil at det skal:Resultatet var at produksjonen økte 0,1 MWt smiley– godt jobba og honnør til Kjell.

I dag, tidlig ettermiddag, økte tilsiget og ca kl 15 var vi nær maks prod og overløp.Tilsiget stiger fortsatt så etter kort tid er produksjonen helt på maks, og holder seg der, mens overløpet øker noe.Vi satser på god produksjon framover.

Tirsdag morgen (16.mai) er det fortsatt full drift og litt overløp.Det er bra bidrag fra Hagabekk (utklipp fra bildet over).
Det er +3gr på 1000 moh tidlig i dag og værutsiktene for Røldalsfjellet (ca 1000 moh) er slik for de kommende dagene.Det betyr nok økende tilsig, fortsatt full produksjon, men også overløp…..