Nå er nesten juni ferdig og det er fortsatt stor vannføring og tilsvarende stor produksjon. Det er og har vert mye overløp også smiley. 30.mai ser det slik ut i inntaket:
Og «Pilthammarfossen» spruter friskt denne flotte dagen.Det har minka mye på snøen, men på 1000 moh og høyere er det fortsatt å ta av. I tillegg kom det jammen meg ny snø i går!!! Bildet under er fra gamleveien fra Håradalen til Seljestad i går (foto O.J.Solheim)Han knipset også noen overraska sauer ovenfor Fjellstøl.Når det i tillegg har regnet MYE er det ikke så merkelig at det (fortsatt) ser slik ut i inntaktet (bilde fra i går):Håraelva og fjellsida i nærområdet er ganske så vått.Fra veien, ved Ekspressheisen såg det slik ut i går kveld når en ser i retning skitrekka.Det er visst bare på kalenderen det er sommer.

Tilsiget så langt i juni har vert ganske safting.Vi trøster oss med at produksjonen er over budsjett og når prisene stort sette også er ok så bidrar dette positivt.
God sommer – når den nå måtte komme…..smiley