I dag snør det nesten helt ned til Røldalsvatnet. Kanskje er vinteren kommet for å bli?
Litt bilder fra Røldal Skisenter sine webkamera nå i morgentimene.
Allerede en del snø på ca 800 moh, her ved skisenteret og tunellen.
Ved bunn av Ekspressheisen legger det seg også godt.
På toppen ved Ekspressen er det betydelig mer og ingen sikt nå.

Det fine med å få snø på tint mark er at vi fortsatt har tilsig og produksjon. Det produseres jevnt og trutt, riktignok bare ein snau MW pr time nå, men med timer nok, blir det litt av det. Terrenget er gjennomvått og blir nå isolert av snø.
Så langt i år ligger produksjonen foran budsjett og det har vert gode priser hele året så dette ser bra ut smiley.
Værmeldingene for inntaksområdet (600 moh):Høyere oppe, på 1000 moh er det litt kaldere varsel.Dette passer nok både for siksenteret og brukerne som tripper etter å få spenne på seg skia. Skisenteret har sagt at de planlegger åpning i månedskiftet november-desember.
Vi ønsker lykke til.