Uværet er over, vi har klart oss godt og fått utnytta et godt tilsig til god produksjon. Skisenteret holdt stengt i går (fredag), men værmeldingene har slått til og i dag er det nysnø og tilbake til flott vinter og ok forhold.
I dag er det igjen ein snødekt inntaksdam og god produksjon. Det kjøres bevisst med overløp slik at snøen ikke dras inn og tetter til inntaksristene.
Siste døgn har produksjonen svinga fra fult produksjom med mye overløp til bevisst halvering pga at det starta å snø for så å kjøre opp igjen til det som tåles av snø uten å tette til. Flott balansegang av driftsvakta. En av de lokale beredskapsvaktene var innom og fikke spylt ut minstevannsinntaket, noe som viste seg å ha god effekt. Moro dette.
Skisenteret er åpent og skifolket er på plass. Her et par bilder fra skisenterets egne kamera..