Våren er i full gang denne uka og det har resultert i god smelting og stigende produksjon. I slutten av uka var vi oppe i full produksjon, men fredag morgen gikk det litt ned (ca 4,5 MW i morges). Det har vert litt armer og bein i forbindelse med at maskina faltut og vi ikke helt forstod hvorfor. Torsdag var driftsvakt og elektromann Trygve i stasjonen hele dagen og i tett samarbeid med spesialistene fra leverandøren Spetals Verk ble mye gjennomgått. På bildet ser vi Trygve og Nils Ove som også var innom og bidrog.Det ble avtalt med Spetals-folket at Per skulle ta turen innom fredag morgen (på vei hjemover fra Hardanger) for å bytte om på en PLS-kobling. De var tidlig på plass og fikk gjort det de skulle.Hans, fra Spetals har bidratt fjernt og vi håper nå at at problemet er løst. Produksjonen i morges var raskt oppe igjen på maks av det det er vann til.Hagabekk gir et godt bidrag nå.I skisenteret er det fortsatt åpent. Fortsatt bra med snø oppover.