Lite snø, spesielt i fjellet ga ein treg start på vinteren. Snøen har vert tørr og mengden så langt mye mindre enn normalt (i skisenteret sier de at det ikke har vert så lite på 20 år). Februar har vert rekordmild, spesielt de siste 2 ukene. Men, i Håradalen, slo ikke plussgradene så fort ut som mange andre steder. Sist søndag (24.febr) var tilsiget så pass at vi fikk starte opp produksjonen.

Kurven under viser spesifikt avløp fra målestasjone i Breiborg (Sauda). Siste del viser tilsiget som gjorde at vi fikk starta opp.I skisenteret har det vert bra besøk og fint vær nå i venterferieperioden. Bildet under er fra skisenteret 27.februar.
Neste bilde er oppover i skianlegget 24.februar.Det blir spennende å se hva som skjer i mars og ikke minst fram til Påsken som kommer seint i år, ut i april.